Bent u op zoek naar een locatie met een bijzonder concept voor uw feestje of bijeenkomst?

Keukenconfessies biedt zowel bedrijven als particulieren de gelegenheid tot het organiseren van de meest uiteenlopende activiteiten en evenementen. Van diners en borrels tot bruiloften. Alles is mogelijk. Keukenconfessies biedt u alles behalve een standaard concept.

Keukenconfessies huist sinds 2002 op de vierde verdieping van het Klokgebouw in een van de voormalige fabrieken van Philips op het Strijp-S terrein, Wat eens een machinewerkplaats was is nu het podium voor een geheel nieuwe en eigentijdse functie. Echter in de grote sfeervolle keuken en een immense aangrenzende ruimte is het industriële karakter nog altijd voelbaar.

Kok Maarten Lockefeer werkt samen het creatieve team aan vernieuwende, food gerelateerde projecten om voor u de ideale beleving te creëren.

Keukenconfessies biedt u alles behalve een standaard concept.
Bij Keukenconfessies kunt u terecht voor licht chaotische workshops, strakke diners, een resto-bar op locatie of 150 unieke lunchpakketjes. U overlegt de motieven, het thema of de achtergrond van de activiteit en Keukenconfessies kookt vervolgens voor u op maat! Zo moet u niet vreemd op kijken wanneer uw eten van de lopende band rolt, of vanuit een ladekast geserveerd wordt. Uiteraard wordt elk idee vooraf met u overlegd.
De Design Academy, het Temporay Art Centre, het van Abbemuseum, het Designhuis, Stichting Trudo en de Eindhovense gemeente gingen u voor. Dus bij Keukenconfessies is uw activiteit en evenement absoluut in creatieve, culinaire handen.
De locatie in het klokgebouw biedt ruimte aan ongeveer 150 personen. Voor grotere evenementen werken we op locatie.

Foto kop: Boudewijn Bollmann
Foto’s zaal: Larisse Blok